Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 1. Onze Pranic Healing workshops en gerelateerde dienstverlening voeren we uit comform de standaards van het Institute for Inner Studies in Manila, Filipijnen, de mondiale organisatie van Pranic Healing.
 2. Op onze workshops en diensten is het Nederlands recht van toepassing.
 3. Je aanmelding is pas geldig na ontvangst van het volledige cursusgeld.
 4. De betaaltermijn van alle facturen en bestellingen is 14 dagen.
 5. Als je een pakket bestelt van meerdere workshops kun je alleen aanspraak op korting maken als je het volledige pakket voor aanvang van de eerste workshop betaalt.
 6. Wij behouden ons het recht voor workshops tot een week van tevoren te annuleren vanwege te weinig aanmeldingen. Wij behouden ons ook het recht voor om workshops te annuleren vanwege onvoorziene omstandigheden en overmacht. In beide gevallen heb je recht op deelname op een andere datum of je cursusgeld op verzoek terug te ontvangen.
 7. Je aanmelding voor een workshop kun je alleen schriftelijk annuleren (per email info (at) pranafysica (punt) com): kosteloos tot 14 dagen voor de workshop; tegen 50% annuleringskosten vanaf 14 dagen tot de dag voor de workshop zelf, tegen 100% annuleringskosten vanaf de dag van de workshops.
 8. Je hebt onze privacyverklaring gelezen en stemt er mee in.
 9. Je hebt de hieronder vermelde verklaring voor deelname aan een workshop gelezen en stemt er mee in.
 10. Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, toon je voor deelname aan de workshops een geldig coronatoegangsbewijs. Zonder coronatoegangsbewijs behouden we ons het recht voor je deelname te weigeren.

Aanvullende voorwaarden in verband met het coronavirus vanaf 26 november 2021

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1. Koop bij ons een ticket via de webshop.
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs

4. Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl
 • Veel plezier!

Verklaring voor deelname aan een workshop

Ik schrijf me in voor een workshop en verklaar:

 1. Dat ik deelneem aan de workshop voor eigen risico en rekening en in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid ben. 
 2. Dat ik begrijp dat Pranic Healing noch aromatherapie een vervanging zijn van de reguliere medische zorg.
 3. Dat ik de inhoud van een Pranic Healing workshop in geen enkele vorm openbaar zal maken zonder schriftelijke toestemming van het Institute for Inner Studies.
 4. Dat ik afstand doe van het recht om het Institute for Inner Studies of de docenten aan te klagen vanwege eventuele fysieke, emotionele en psychische problemen die ik al dan niet terecht in verband met de cursus breng.
 5. Dat ik instem met opname van mijn persoonsgegevens in de studentenadministratie, die alleen voor bevoegde personen toegankelijk is.
 6. Dat ik alle benodigde gegevens naar waarheid heb ingevuld.