Geplaatst op

Consults, coaching en advies

De reikwijdte van Pranic Healing is nauwelijks te overschatten. Pranic Healing kan helpen om lichamelijke en geestelijke klachten te verlichten. Er zijn in de loop van de tijd behandelingen ontwikkeld voor een enorm scala aan aandoeningen. Ook kan een ervaren Pranic Healer allerlei energetische onbalansen en andere problemen opsporen en verhelpen.

Bij Pranafysica kun je terecht voor kortere en langere consults. We beginnen natuurlijk altijd eerst met een goeie kennismaking en een uitleg wat Pranic Healing precies is, hoe het werkt en wat je mag verwachten. Sommige klachten reageren vrijwel direct op een behandeling, ernstige of chronische zaken vragen vaak meerdere behandelingen. Vaak is het dan raadzaam ook zelf Pranic Healing te leren!

Naast klachtgericht werken zijn er nog veel meer situaties waarbij Pranic Healing van pas kan komen. Wil je beter in je vel zitten, jezelf en anderen beter leren begrijpen? Zijn er situaties rond wonen, werken, geld, geluk die om opheldering vragen? Voelt je huis of je kantoor onprettig? Heb je bijzondere dingen meegemaakt rond energiewerk, spiritualiteit etc.? Wie weet geeft de benadering van Pranic Healing je een nieuwe invalshoek om je leven gelukkiger, liefdevoller en rijker in meerdere opzichten te maken.

Ook als je zelf al een of meerdere workshops hebt gedaan, kun je bij Pranafysica terecht voor advies, coaching en training. Als ervaren healer en bevoegd docent voor Basic en Advanced Pranic Healing kan ik je helpen het maximale uit de workshops en de boeken te halen.

Verder heb ik door de samenwerking met ervaren aromatherapeuten uit Praag ook geleerd hoe essentiële oliën je genezingsproces en sprituele ontwikkeling kunnen ondersteunen. Topmerk doTerra heeft een heel scala aan enkelvoudige oliën en mélanges en daarnaast kan ik altijd een personal blend maken, helemaal toegesneden op jouw wensen en jouw proces.

Nog wel even voor de goede orde:

  • Pranic Healing is geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar bedoeld als aanvulling daarop. Raadpleeg bij ernstige of aanhoudende symptomen naast een gecertificeerde Pranic Healer ook direct een arts.
  • Pranic Healers zijn geen artsen, wel kunnen artsen ook Pranic Healing leren.
  • Pranic Healers stellen geen medische diagnoses.
  • Pranic Healers grijpen niet in op medische behandelingen en/of door artsen voorgeschreven medicijnen.