Geplaatst op

Healer en docent Martijn

Martijn is sinds 2008 betrokken bij Pranic Healing. Eerst en nog steeds als student, later ook als ervaren healer en docent van Basic en Advanced Pranic Healing. Hij is internationaal actief als docent, healer en organisator in Tsjechië, Slowakije en in en rond zijn thuisbasis Den Haag. Hij is gecertificeerd als Associate Certified Pranic Healer.

Hij  brengt zijn workshops en andere activiteiten met een liefdevolle, humoristische en persoonlijke stijl. Hij weet hoe belangrijk energiewerk is voor je geluk en welbevinden en brengt dat graag over zonder nodeloze zweverigheid. Als ervaringsdeskundige met een baan en een gezin begrijpt hij ook hoe spirituele ontwikkeling en het dagelijks leven in elkaar overvloeien en kan ook jou daarin begeleiden.

Martijn is opgeleid en getraind door Keshen Mathura, éen van hoofddocenten/coördinatoren voor Pranic Healing in heel Nederland en België. Ook volgde hij trainingen en retreats bij verschillende Master Pranic Healers, onder meer Master Hector Ramos, Master Stephen Co en Master Daniel Gorgonia, allemaal directe studenten van de grondlegger Master Choa Kok Sui.