Geplaatst op

Pranafysica Essential Oil Blends

De Pranafysica Essential Oils Blends zijn vier heerlijke mélanges van CPTG® essentiële oliën, bedoeld om je energiewerk met MCKS Pranic Healing© te ondersteunen.  Ze bevatten essentiële oliën van topmerk dōTerra en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Tsjechische experts Vladislav Horecký en Lenka Marková van centrum  Barevný svět in Praag.

De Twin Hearts Meditation Blend bevat vooral violette, roze en gouden energie.  Het warme, opmonterende citrusaroma helpt je om herinneringen vol liefde en vreugde opnieuw te beleven. Het vleugje wierook-  en rozenolie versterkt bovendien de verbinding met je innerlijke bron. 
De Prosperity Blend laadt je op met de energieën van daadkracht en overvloed. Het versterkt je band met Moeder aarde. Het kruidige aroma van citrus- en zelfs droptinten en de rode en gouden prana vullen elkaar daartoe prima aan.
De Super Brain Blend brengt je focus, helderheid en visie. Het bevat een forse dosis rode, gele, violette en gouden energie. Het vleugje kaneelolie brengt je hogere en lagere energiecentra met elkaar in balans. De basis van gefragmenteerde kokosolie harmoniseert en voedt je brein.
De frisse kruidige geur van de  Cleansing Spray Blend bevat reinigende groene, oranje en violette prana. Je voelt gelijk meer ruimte, en dan weet je dat de energie om je heen grondig wordt gereinigd.

Gebruiksaanwijzing:

  • Doe een paar druppels Cleansing Spray Blend in een alcoholspray en gebruik het tijdens een healing of een massage.
  • Wrijf ’s ochtends één druppel Twin Hearts, Prosperity of Super Brain tussen je polsen om de energie voor de rest van de dag te verhogen. o
  • Masseer een druppeltje Twin Hearts Blend met je vingertoppen op je hart- en kruingebied voor een diepere meditatie .
  • Vermijd contact met direct zonlicht na het gebruik van  Twin Hearts, Prosperity end Super Brain Blend.
  • Vermijd het gebruik van Twin Hearts en Super Brain tijdens de zwangerschap en voor jonge kinderen.